Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Laura Lippman

Brent av solen

Oversatt av Tore Aurstad

Laura Lippman har vært avisreporter i Baltimore Sun. Hun har vunnet Edgar-, Agatha,- Shamus- og Anthonyprisene for sine tidligere utgivelser. Laura Lippman bor i Baltimore, Maryland.

«Spennende som faen, og hun skriver som en drøm … Lippman er alltid god, men dette er i en egen klasse.» – Stephen King

«Hver gang Laura Lippman utgir en ny bok, får jeg frysninger fordi jeg vet at jeg er tilbake i hendene på en mester.» – Gillian Flynn

 

Den amerikanske forfatteren Laura Lippman har vunnet et tyvetalls priser for sine glimrende spenningsromaner, og hun har Gillian Flynn og Stephen King blant sine største fans. Brent av solen er en psykologisk spenningsroman og en forførende og moderne krim-noir som får deg til å minnes mesterverket Postmannen ringer alltid to ganger.

Tobarnsmoren Pauline og selgeren Adam møtes på en nedslitt kro i den lille byen Belleville, et sted som virker «lappet sammen av andre byers levninger». Hun har tenkt seg vestover, og han hevder å være på gjennomreise. Likevel blir begge værende. I løpet av sommeren hengir de seg ubønnhørlig til et lidenskapelig kjærlighetsforhold. Men begge holder noe igjen fra den andre – farlige, kanskje dødelige hemmeligheter. Så mister noen livet. Var det en ulykke, eller ledd i en plan? Adam og Polly er nå så fanget i hverandres liv og løgner at ingen av dem vet hvordan de skal unnslippe – ikke engang om de ønsker det. Er kjærligheten sterk nok til å tåle sannheten, eller vil den ødelegge dem?

Utkom: september 2018
ISBN: 9788281694804
Ib. kr. 349,-,-